FROM THE BLOG

“Te teette niin uusia juttuja, että puolelta menee ohi”

Viimeisen kahden vuoden aikana on tapahtunut jotain suurempaa. Johtamisen murroksesta on puhuttu jos jonnin aikaa, kuten myös henkilöstöjohtamisen mullistuksesta. Nyt aika vaikuttaa olevan kypsä.

Saatamme olla siirtymässä aikaisten omaksujien vaiheesta seuraavaan, aikaisen enemmistön vaiheeseen ketterässä ajattelussa, kokeilevassa kehittämisesssä, ketterän johtamisen ja itseohjautuvuuden harjoittelemisessa, lean-ajattelusta HR:ssä ja palveluiden uudelleenmuotoilemisessa ja digitalisoimisessa.

Pari vuotta sitten emme kuulleet sanoja “ketterä”, “lean”, “palvelumuotoilu” tai “kokeillaan” arkipuheessa. Huomaamme siirtymän sekä asiakaskunnassamme että osaavien kumppaniemme ja konsultttikollegoidemme parissa. Nyt, vihdoinkin, alkaa tapahtua! Meihin ollaan yhteyksissä kun siirrytään päätöksenteon politisoinnista tekoihin ja tavoitteelliseen toimintaan. Saamme pureskella kompleksisia muutoksia, joissa ymmärretään, ettei voida etukäteen suunnitella kaikkea viimeiseen yksityiskohtaan saakka. Jokin on muuttunut.

On jännittävää saada olla alansa kärkijoukoissa viemässä organisaatioita harppauksia eteenpäin. Olemme nähneet vain ensimmäisiä vaahtopäitä people-puolen toiminnan sekä johtamisen modernisoimis- ja digitalisoimisen mega-aalloista. Näitä aaltoja ei surffata yksin, vaan yhdessä poikkitieteellisesti osaavien kumppaneiden kanssa ja teknologialla varusteltuna.

Meille sanottiin “Te teette niin uusia juttuja, että vähintäänkin puolelta menee ohi”. Meistä se oli hienosti sanottu. Mennään, eikä meinata. Julkaisimme juuri Peoplegeeksin “menun” 2017 vuodelle. Sieltä löytyy pureskeltavaa jokaiselle.

Tulethan mukaan, asiakkaana jos olet siihen valmis, kumppanina tai freelancerina jos intohimosi ja osaamisesi yhdistyy intohimoomme ja seuraajana jos haluat inspiroitua ja oppia!

Peoplegeeks toivottaa sinulle rauhallista ja lämmintä joulua ja kokeilevaa vuotta 2017!

Ollaan toisillemme hyviä.

Riina & Pauli

Haluatko saada jatkossa ajankohtaisia uutisia Peoplegeeksiltä sähköpostiisi? Jätä yhteystietosi alle!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *